weg- en waterbouw

Smit Composite richt zich op composiet “custom made” producten voor de weg- en waterbouw.  Van oudsher is de civiele sector zeer innovatief. Onze composiet producten sluiten hier goed bij aan.  Door materiaaltechnologie en 3-D ontwerp is Smit Composite in staat om direct in te springen op de vraag vanuit de markt.
Smit Composite verzorgt de technische uitwerking, prototyping, mallenbouw en uiteindelijke productie van composiet producten. Wij hebben een reputatie opgebouwd als partner voor architecten, ontwerpers en aannemers  die oplossingen zoeken in composiet. Smit Composite helpt daarmee om te innoveren met de unieke eigenschappen van composiet op het gebied van gewicht, materiaalsterkte, vormvrijheid, lage onderhoudskosten en een zeer lage CO² footprint.
Onze opdrachtgevers zien veel mogelijkheden om composiet toe te passen. Ook op plaatsen waar dat tot nog toe niet gebruikelijk was. Composiet maakt vormen mogelijk die met meer traditionele materialen (beton, staal) moeilijk of onmogelijk zijn. Bovendien is composiet lichter en heeft het esthetische kwaliteiten (glans, kleur en translucentie) die andere materialen niet hebben.
 
Smit Composite richt zich op composiet “custom made” producten voor de weg- en waterbouw.  Van oudsher is de civiele sector zeer innovatief. Onze composiet producten sluiten hier goed bij aan.

contact

SMIT COMPOSITE BV
Pascalstraat 8
1446 TX Purmerend

Nederland
T.: +31 (0)299 - 820 009
info@smitcomposite.com